17:00

Vejby IF

En hård fight mot Allerum

Söndagens bortamatch mot Allerum blev en stundtals ful tillställning med oplolerat spel från Allerums sida. Stämningen blev stundtals hetsig men som tur blev det inga allvarliga skador.
Vi kom till matchen med full 16-manna trupp vilket känns grymt gott med tanke på att andra lag ofta har problem att få inop fullt lag. Vi startade matchen bra men Allerum visade sig snabbt vara ett spelskickligt lag som ofta ställde frågetecken till oss.
1-0 kom efter 5 min då Gurra spelade fram Jordö som kyligt förvaltade friläget och tryckte in bollen mellan benen på målvakten! 1-1 kom på en otagbar "skottlobb" . Vår replik kom bara några minuter senare då Jordö nickade in 2-1 på ett fint inlägg från Agim.
2-1 i paus och Öberg betonade vikten av att vi nu taggar till och kommer upp i rygg på motståndarna så vi inte ger dom samma utrymme i 2a halvlek. Vi gick ut och krigade på och matchen stod och vägde så Gurras grymma skott med utsidan satt fint till 3-1. Olausson agerade framspelare.
Allerum tryckte sen på, med alla medal, för att komma i fatt och nickade in 3-2 med 3 minuter kvar. Vi höll sen undan till sger utan några större problem:)

Extra plus går såklart till 2-målsskytten Jordö och även till Steve som gjorde ett jättejobb på mittfältet. Det var gott att även kunna välkomna Rossander tillbaka efter lång skadefrånvaro.

Nu laddar vi för matchen mot Råå på söndag:)